SUCCES STORY: Gemeente Terneuzen

Recentelijk heeft UnitIT het bedrijfskritische e-mailplatform van de Gemeente Terneuzen opgewaardeerd naar de laatste versie, een zogenaamde "lifecycle update".

Een dergelijk project, de migratie van Microsoft Exchange 2010 naar 2016, kent vele afhankelijkheden zodat een uitgebreide voorbereiding cruciaal is. Diverse doemscenario's (met oplossingen) zijn vooraf bedacht om tijdens het project niet onplezierig verrast te worden.

Als gecertificeerd partner van Microsoft met uitgebreide projectervaring, heeft UnitIT het project opgedeeld in 7 fases, van het ontwerp tot en met de documentatie en oplevering. Elk van deze zeven fases met eigen randvoorwaarden en afhankelijkheden werd uitvoerig uitschreven waarna een "GO/NO-GO-moment" kon worden bepaald. Pas na evaluatie en goedkeuring van zowel UnitIT als de klant, kon een fase worden afgerond om aan te vangen met de volgende fase van het project.


Frank van Laerhoven, Teamleider ICT/GEO Gemeente Terneuzen: "We zijn bijzonder tevreden over de uitvoering van dit belangrijke project! UnitIT heeft een uitstekende job gedaan waarbij wij geen uitval van functionaliteit tijdens de uitvoering hebben gehad. Bovendien is alles binnen de planning en binnen het budget uitgevoerd!


Bent u geïnteresseerd of migreren naar een nieuwere versie van Exchange ook voor u interessant is en welke voordelen dit biedt of wilt u meer technische details? Neem dan contact op !

Comments are closed.