Microsoft Certified Partner 2017/2018

Ook in 2017/2018 kunnen huidige én toekomstige klanten weer profiteren van de door ons behaalde Microsoft certificering.

Een dergelijke certificering is niet vanzelfsprekend, er gaat (jaarlijks) een hoop aan vooraf. UnitIT investeert al jaren in deze certificering waar wij mee aan kunnen tonen dat wij gecertificeerde en ervaren technici in dienst hebben, aantoonbare kennis en ervaring hebben van/met Microsoft oplossingen en in staat zijn gebleken om de beste oplossingen te adviseren en te implementeren bij onze klanten.

De tot op heden behaalde competenties zijn HostingMidmarket Solution ProviderDatacenter en Small and Midmarket Cloud Solution.

De certificering is uiteraard belangrijker dan zo'n (lelijk) schildje aan de wand, we blijven met deze certificering up-to-date en zijn gegarandeerd van optimale ondersteuning door Microsoft USA wanneer dit nodig mocht zijn. Daarnaast mogen wij (bijna) alle Microsoft oplossingen installeren voor eigen gebruik zodat wij in onze testomgevingen kennis kunnen opdoen van producten waar u - waarschijnlijk - in de toekomst gebruik van gaat maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Comments are closed.