DE HYBRIDE CLOUD…

In de afgelopen jaren, groeide het werken in de cloud enorm. Voor 2017 wordt verwacht dat deze groei zal doorzetten maar - binnen het MKB - met een verschuiving naar de “Hybride Cloud”. Tijd voor wat helderheid...

Een hybride cloud is een combinatie van ICT-apparatuur op locatie (on-premises), aangevuld met public en private cloud diensten. Wanneer goed geïmplementeerd, combineert de hybride cloud het beste van beide werelden en is daardoor in de meeste gevallen de beste oplossing voor de meeste bedrijven.

De public cloud biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit, de private cloud biedt maatwerk en strengere beveiliging van gevoelige gegevens.

Veel organisaties kiezen een of/of-oplossing, on premises of public- of private cloud terwijl een combinatie van deze drie – een hybride cloud – veel praktischer en meestal beter is. Voor veel bedrijven in het MKB (en hun IT-adviseur) is dit echter vaak een brug te ver, ze zijn immers nog maar net gewend aan de cloud in het algemeen. Bij UnitIT is dat anders, wij bieden onze klanten al clouddiensten aan sinds 2008, ver voordat de gemiddelde IT-dienstverlener van cloud had gehoord.

Het selecteren van de juiste technologie kan een complexe taak zijn waarbij u goed moet worden geadviseerd. Uw IT-dienstverlener dient bekend te zijn met de materie en ruime ervaring te hebben om u te begeleiden naar de beste oplossing. UnitIT kan u en uw organisatie helpen om de juiste keuzes te maken en uw organisatie op ICT-gebied geschikt te maken voor de toekomst.

Neem contact met ons op om u te laten informeren wat voor u en uw bedrijf de beste oplossing is.

Comments are closed.