UnitIT 15 jaar!

UnitIT Solutions BV, 15 jaar in vogelvlucht...

Eind 2002 zijn wij ontstaan uit het beursgenoteerde CSS en Unity. Voor ons was dit een verademing, wij voelden ons immers niet thuis bij het kolossale CSS en konden daardoor onze klanten niet zo goed van dienst zijn als wij voor ogen hadden. In oktober 2002 schreven we in bij de Kamer van Koophandel en was UnitIT Solutions BV - in oprichting - een feit.

Wattweg 7, Bergen op Zoom

De eerste weken werkten wij dag en nacht vanuit huis maar omdat we met vijf personen begonnen, werd het al snel tijd voor een eigen plekje: de Wattweg. Dit pand was niet onbekend voor ons, we hadden hier al jaren gewerkt bij voorloper Unity. In de tussentijd namen we collega's aan, werd ons logo ontworpen, werden auto's geleasd en bedienden wij onze klanten geheel naar wens. Inmiddels zijn we al weer een jaar of tien gevestigd in ons eigen pand aan de Joulehof 5-7 te Bergen op Zoom.

Joulehof 5-7, Bergen op Zoom

In de afgelopen jaren hebben wij met heel veel plezier ons werk verricht waarbij de focus meer en meer is komen te liggen op onze kennis en de hieraan verbonden dienstverlening in plaats van het leveren van goederen.

Specialisatie en certificering ging een steeds grotere rol spelen. In 2008 - net voor de crisis - realiseerden wij ons dat ICT een andere rol ging spelen in het bedrijfsleven en ontwikkelden wij, als een van de eersten, een complete cloudoplossing voor het MKB. In de afgelopen jaren hebben wij vele kleine en grote projecten mogen uitvoeren voor prachtige bedrijven in binnen- en buitenland. Daar zijn wij supertrots op!

Onze dienstverlening wordt voortdurend aangepast en uitgebreid waarbij er steeds meer focus zal komen op de beveiliging van systemen en gegevens om misbruik en gegevensverlies te voorkomen. Deze weg zijn wij geruime tijd geleden al ingeslagen, zie ook diverse nieuwsberichten over security in ons nieuwsarchief.

Op 7 mei 2003 passeerde de BV bij de notaris en was UnitIT Solutions BV een feit. Kortom, we bestaan al 15 jaar en dat willen we graag vieren!

Wij danken onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen 15 jaar en hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.

Namens directie en medewerkers,
UnitIT Solutions BV
Harald Lavooij
algemeen directeur


Comments are closed.